Yalena23, 30.11.2023 18:50
кожен має право мати свою (або не зовсім свою) думку, але якщо не сприймаєте якусь особистість, а вона майстер спорту по гірськолижному спорту (або популяризує або "паплюжить" українську мову), то це не буде для мене причиною відмовлятися від лиж (або спілкуватися українською). якщо ви самі бачите свою мотивацію, то навряд чи вам хтось зможе завадитиі якщо мотивації немає, то лагідно (а навіть і не лагідно) – то діла не буде, завжди знайдеться якась причина нічого не робитиі радикали також потрібні, щоб піднімати обговорення, як не дивнов минулій темі запитували, як будемо спілкуватися з воєнними, коли вони повернуться.зі своїм рідним я знаю як, а от зустрінеться десь Максим на дорозі, а я десь не так гляну чи щось інше йому здасться чи не сподобається, то навряд чи він буде вникати, зразу обматюкає (в кращому випадку, в гіршому можлива і фізична агресія), бо ми, як суспільство вже дали йому на це дозвіля би дуже хотіла, щоб у нашому суспільстві хоч якось було більше критичного мислення та менше емоцій, в наших умовах це важко, але це дійсно важливо, нам треба перемогти, як і територіально, так і в собі. звісно, це утопічне бажання…якось так
Loading...