lb_v, 08.11.2023 19:58
По агенції, нажаль, не підкажу.Якщо самостійно, то можна летіти з Кракова. Мій маршрут цього літа був:Київ-Пшемишль (нічний потяг)Пшемишль-Краків - купляла квиток на koleo.plКраків-Париж - летіла EasyJet, квитки тут https://www.easyjet.com. Мені було зручно по часу, але розклад міняється, тож треба дивитись по датам вильоту. Прилітає в Шарль-де-Голь, на відміну від Ryanair, який прилітає в аеропорт Бове, доволі далеко від Парижу. Я б також дивилась AirFrance - на диво, у них бувають адекватні ціни на цей напрямок + мінімальний багаж вже в тарифі (на відміну від лоукостів, де за все треба доплачувати).З аеропорту є декілька опцій як дістатися міста. Якщо вдвох, то, можливо, краще таксі. Так ви одразу приїдете до готелю. Раніше була фіксована ціна на таксі - 55-60 євро, якщо не помиляюсь (в залежності від того, на який берег їдете). Скільки зараз - не підкажу. Головне брати офіційне таксі, бо з?явилось багато «зазивал» по типу як у нас в Борисполі було. Дуже неприємно було бачити як вони чіпляються до туристів. Я їду на автобусі Roissybus, квиток коштував 16 євро. Ще можна потягом RER.Але мені здається Вам буде краще перший раз таки їхати з агенцією. Все ж менше стресу.
Loading...