laska_7, 25.07.2023 23:25
Підніму тему рецептом. Холодний Литовський борщ (збирається одразу в тарілку), їм щодня майже в спеку цьогоріч. 1.Запікаємо/варимо буряк. Потім натираємо його на терку чи ріжемо, щедро додаємо лимонного соку і в холодильник.2. Варимо яйця 5 хвилин. Чистимо, під плівку в холодильник3. Купуємо гарні огірки та кефір 1%, також підійде зелень укропу чи кінзиВ тарілку ріжемо огірки. Додаємо 2 столові ложки маринованого тертого буряка чи зелень і кефір. Розмішуємо, за смаком можна додати сіль/перець/хрін Перед подачею в тарілку додаємо яйце варене, порізане навпілДуже смакує з солодовим чорним хлібом і хумусом)
Loading...