Тильда, 10.04.2023 11:02
Букви не пишуть, але вміють? Народжуються з цим вмінням? :) в Україні пишуть букви. Іншого способу навчитися писати крім як писати ці букви, я не бачу, гіпнозом ще навчилися. У першому класі оцінок немає, якось там пишуть той нещасний рядок :)). Потім з буквою склад чи слово пишуть. Ну а що робити, якщо предмет називається "письмо" у складі дисципліни "Українська мова". Там ще є читання, доводиться читати ті букви. Життя бентежне :).До речі, Вдома можна взагалі не писати нічого, тому що домашка не положена для 1-го класу. Насправді, зараз у тій частині, що відноситься до письма, "прописів", муштрування та почерку, дуже, дуже багато що змінилося з часів радянської школи. Я так розумію, свої пости ви будуєте на тих враженнях. В української школі є інші проблеми та недоліки, справжні.З письмом можу сказати майже все ок, якщо шульга - не перевчають, не муштрують, як написав - так й буде, домашка необов'язкова, зауважень у нас не робили. Оцінок не ставлять за письмо, не знижують за поганий почерк. В молодшій школі не вистачає іншого, як на мене - образного навчання, розвитку образного мислення, у математиці - наочності, як на мене. Це недолік суттєвий.
Loading...