Unstable_Understudy, 08.04.2023 23:02
в мене такий самий фідбек. і??? навіть в цій темі вже обговорили, що система освіти в США недосконала з точки зору поділу на багатих/бідних/місцевість/район.пам'ятаю, довго сперечалась колись з однією форумчанкою, яка зараз живе в США і багато розказувала про те, як вона всього досягла і її діти вчаться в "нормальних" школах, а не там де всяке "бидло". ненавиджу снобізм! я за те, щоб кожна дитина мала можливість вчитися і проявити себе незалежно від статків батьків і походження.ну і "провінція" в Україні - це де? все що не Київ або хоча б обласний центр? я бачила достатньо дітей з українських "забитих" сіл, де навіть найздібніші мають мало шансів чогось досягти, бо навіть вчителі там роблять свою роботу абияк. тільки одиниці, "перлини", завдяки своєму розуму і наполегливості вириваються з цієї безнадії.так що в цьому Америка і Україна рівні.але якщо порівняти освіту американців і українців, допустимо, в загальноосвітній школі... не "багатеньких" з "бідними", а середньостатистичне... sorry...
Loading...