Unstable_Understudy, 30.03.2023 13:49
ок, без відвідувань, атестацій, оцінювання. в чому смисл тоді? щоб була записана? ну, після першого йде другий. допустимо, дитина після першого не пішла в другий (наприклад, бо навантаження вже інше як в укр., так і в місцевій школі), а пропустить рік. виходить те саме).і важливі не лише розумові здібності, а й посидючість, концентрація і тд і тп. мозок повинен дозріти, щоб хоч якось розуміти сам сенс навчання і не відбити охоту. це дитяча психологія і фізіологія. я багато читала на цю тему. спочатку для себе (своїх дітей), потім вже в рамках університетської освіти. тому за те, щоб дітей віддавати в школу якомога пізніше.так, є різні відгуки батьків:1. "ой, я так шкодую, що дитину віддали до школи раніше. мені здавалось, що вона вже все знає і може. така здібна, - і пише, і читає, і багато чого знає. думала, їй було б нудно ще рік в садочку. а зараз бачу, що таки не дозріла ще".2. "ой, я так шкодую, що НЕ віддали дитину в школу раніше. так би вона не нудилась в садочку і не втратила б рік ні на що".різниця між першим і другим висловлюванням дуде проста: перші спробували і пожалкували. другі тільки фантазують. от і все.
Loading...