Тильда, 27.03.2023 01:56
Звісно для себе. Людина має потребу допомагати - вона допомагає. Людині болить що тварини залишилися у зоні бойових дій - вона їде, вивозить їх. Їй становиться легше. Людина відчуває що вона повинна допомагати хоч чим під час війни - вона донатить, і каже - "мені так легше, я так не відчуваю депресії, відчуваю свій вклад у перемогу". Так, є ті хто боїться чогось, тому коли бачить цю ситуацію з кимось, вона хоче це виправити. Є ті, хто себе за щось гризе, ну там за помилки з батьками, дітьми .. тому у схожіх ситуаціях з чужими людьми хочуть це виправити "причиняючи добро", та позбавляються відчуття провини. Є ті, хто не впевнен у власних рішеннях, бьється, доводячи що саме це вірно, доводить це собі у першу чергу. Це нормально. Є ті, хто не вважає правильним донатити, наприклад - "держава повинна забезпечити" - вони не донатять. Не має потреби. Не робить. Тому що ЙОМУ це не треба. Хто не має страхів та комплексів - його не тріггерять чужі ситуації. Так, я доначу для себе. Без моїх донатів ЗСУ точно будуть у нормі, вони глобально нічого не змінюють, але мені так легше. Мені ! Звісно, якісь страхи/комплекси та т.п.. мене також тріггерять. Невже це треба пояснювати, для того, щоб ви не трясли чужими дописами та не глузували на рівному місці?
Loading...