fill, 25.03.2023 09:33
не порівнювайте освіту лікаря і медсестри. В Німеччіні треба роки щоб підтвердити освіту лікаря, тільки документів зібоати, мову раніше рівень В2 тепер вже казали що будуть вимагати С1, точно не знаю, не цікаво. Можливо швидко тільки в Польщі і це не ностріфікація, а дозвіл на роботу. Скоріше за все ваша медсестра працює по догляду за хворими, там є така спеціалізація і там швидче.І робота в будинках для людей похилого віку.Чи в лікарнях, як наша молодша медсестра. Така сама є спеціалізація в Італії. Моя знайома проходить платний курс і тоді зможе працюватм по догляду за хворими але це не медстестра і не ностріфікація диплому. Лікар точно не підтвердить за півроку. І де саме можна підтвердити швидче? У вас є приклади? Мої знайомі лікарі, у тих у кого я лікуюсь Португалія, ІталіяЮ Нвмеччина усі повернулись. Тільки одна здала мову через рік і отримала дозвіл працювати в Польщі. Але це не нострифікація. Доречі ностріфікація щей і коштовна річ. Усі документи, апостилі, іспити коштують немалі гроші.
Loading...