Тильда, 24.03.2023 17:53
Сирні дріжджові млинціТісто на основі борошна, яєць, молока, кисломолочного сиру, щіпки дріжджів, цукру та солі готувати так само просто, як обсмажувати млинці до золотистої скоринки. І нехай ці сирні дріжджові млинці не будуть на вашій тарілці за 15 хвилин, але час вартий результату!Інгредієнти:Борошно пшеничне 250 гДріжджі сухі 7 гМолоко 600 млСир кисломолочний 500 гМасло вершкове 50 гЯйця 4 шт.Цукор 20 гЦукор ванільний 10 гСіль 1/8 ч. л.Олія соняшникова 80 млМед рідкий 40 г, кориця мелена 5 гУ тепле молоко покладіть дріжджі, цукор, масло і розмішайте. Додайте борошно і кисломолочний сир, перемішайте блендером до однорідної маси.Збийте вінчиком яйця з ванільним цукром і сіллю до пишності. Змішайте борошняну і яєчну маси до однорідності.Накрийте тісто плівкою і поставте підходити в тепле місце на 1 годину.Змастіть сковороду олією і смажте невеликі млинці з двох сторін (по 3-4 хвилини з кожної) до рум’яної скоринки.
Loading...