Тильда, 24.03.2023 17:12
Полтавські галушки з куркою!!!Після того, як галушки відваряться, вони з’єднаються з ароматним курячим рагу. Тісто для галушок замішується на кефірі.Інгредієнти:Куряче філе зі стегна 600 гЦибуля ріпчаста 200 гСметана 60 гСіль 1/2 ч. л.Перець духмяний мелений 1/2 ч. л.Сушений чебрець 1/2 ч. л.Для галушок потрібно:Кефір 250 млБорошно 350 гЯйця 1 шт.Сіль 1 ч. л.Сода харчова 60 г.Приготування:М’ясо нарізати шматками приблизно 2?2 см та обсмажити на олії. Перекласти в сотейник.На цій же сковороді обсмажити дрібно нарізану цибулю до рум’яності.Готову цибулю додати до курки, залити водою на 1-2 см. Залишити томитися на одну годину на маленькому вогні.Усередині готування додати сіль та перець. Наприкінці — домашню сметану й тушкувати кілька хвилин.Для галушок кефір змішати з яйцем та сіллю, додати просіяне борошно й соду, замісити тісто. Залишити на 10 хвилин відпочити.Підготувати каструлю з марлею та мискою зверху.З тіста сформувати «джгути» діаметром 2 см, нарізати їх поперек та присипати борошном.Готувати 2 хвилини. Відкинути в посудину, трохи змащену олією.Галушки з’єднати з рагу і тушкувати 3-5 хвилин.
Loading...