Тильда, 24.03.2023 16:56
Годзь з грибами !!!Годзь — це дуже густий суп, який навіть можна порівняти з овочевим рагу.Інгредієнти:Цибуля ріпчаста — 1 шт.Гриби — 400 гАсорті овочеве (рис, квасоля, болгарський перець, морква) — 400 гКартопля — 5 шт.Огірок солоний — 5 шт.Спеції — за смакомМасло рослиннеМорква — 1 шт.Лист лавровий — 1 шт.Приготування:Візьми глибокий казан або каструлю з товстим дном (на 6 л). На рослинній олії обсмаж нарізану кубиками цибулю, натерту морквину та нарізані гриби. Обсмаж.Додай пакетик (400 г) суміші "Гавайська" (якщо немає такої, то можна замінити звичайним відвареним та промитим рисом та сумішшю овочів).Обсмаж всю нашу овоче-грибну суміш. За бажанням можна додати томатну пасту.Картоплю наріж дрібно кубиками, додай у казаночок, обсмаж до напівготовності, додавши сіль та спеції.Тим часом огірки наріж дрібними кубиками і окремо обсмаж на сковорідці з олією, і туші, додавши води.Додай воду в казанчик і перемішай наші обсмажені інгредієнти, вари хвилин 30.Потім додай у казан тушковані огірки та вари на дуже маленькому вогні години 1.5-2. Якщо потрібно, влий воду, в кінці додай лаврушку.У готовий годзь за бажанням можна додати пісний майонез та зелень.
Loading...