секрет, 24.03.2023 12:08
Ну я так зрозуміла це просто особливості саме ваших дітей, а не ситуації взагалі.Чому ви особливості психіки ваших дітей на інших переносите - мені не зовсім зрозуміло.Наша приватна школа працює. Рівень освіти не постраждав.Бомбосховище прямо в школі і там стоять парти, дошки і діти продовжують навчання під час тривог. "безперервні розмови про війну" - ну я, наприклад, не вважаю за потрібне замовчувати реальне життя для дитини. Я про війну кажу прямо, не роблю вигляд, що ми живемо в світі рожевих поні.Але це не погано, на мій погляд, це навчання певне.Чого тут раптом лікування мало постраждати - не знаю. На мій погляд всього вистачає, як і раніше. Лікарі є, медикаменти є, все є. Ну можливо у вас особливі якісь випадки, не знаю.Середовище теж дружелюбне до дітей тут.Стресів не помічено.На сирени так само реагує, як на грім - тобто ніяк. Ну сирена - ховаємось, і коли грім гримить - теж ховаємось. Подорожувати є можливість, влітку були 2 місяці в подорожі, зараз от наступне літо плануємо.От чесно ви відчуваєте щось своє, але ваші відчуття вони субєктивні. Наразі моїй дитині не гірше за ваших. Тому незрозумілі ваші закиди, що піклується про дітей тільки той, хто їх вивіз. Ви от робили висновки, що повертаються тільки ті, хто там не зміг влаштуватись. А може ви там, бо тут не змогли влаштуватись? От в мене не виникає проблем, які ви зазначили.
Loading...