Шехерезада, 17.03.2023 10:55
Як на мене, в Києві добреВсупереч війні. Життя, звісно, змінилось трохи, але ж воно весь час змінюється. Ми виїхали на початку березня, коли вже зовсім близько бухало. Ми живемо в Святошино, недалеко від околиці, яку вже артилерією обстрілювали. І одна дорога залишилась, по якій виїхати можна. А в кінці квітня повернулись, бо дуже сумували. І кілька тижнів я була абсолютно щаслива - навіть не пам'ятаю такого довгого періоду щастя.Ціни звіно виросли, але якщо дохід у валюті - то легше, бо і курс підріс. Працює практично все. Весь асортимент товарів, що ми купували, є (крім кетчупу Чумак, за ним сумую) Ті крамниці одягу, які не відкрились, ми досить легко замінили тими, що є.Мої діти обожнюють навчання онлайн, воно для них навіть ефективніше. Деякі вчителі звільнились - за ними сумуємо.Важко в Києві тим, хто боїться сирен, хто не може з тривогою впоратись. У мене мама і подруга такі, я надивилась. А ми з чоловіком і синами їх практично ігноруємо, для нас це не проблема. Але я підозрюю, що це особливості психіки, людина не може нажати кнопку на собі і змінити відношення до сирен.Бажаю вам легкого переїзду! І щоб в Києві вам було добре.
Loading...