svane, 16.03.2023 13:20
Ну то таке, сильно на поверненні не розгуляєшьсяОсновна проблема, як я вже писала, це важка легалізація. в майбутньому Вам доведеться нвчати дитину за свій кошт, бо є ряд умов на безоплатне навчання і виконати їх важко.Багато наших знайомих, діти яких навчаються в вищах, зарах скаржуться на те. що дітей посто валять на екзаменах, а перездача коштує 450 зл і ціни ростуть ( на навчання в тому числі)Тому повернення 1124 раз на рік, ну такое:(( Ну і відсотки на іпотеку, в порівнянні з іншими країнами взлетіли в гору:(( А кв.метр житла коштує як і в іншій Европі:((Польша була непоганим варіантом років 5 тому, зараз все виглядає не дуже оптимістично.Так сталось, що я мешкаю в Варшаві, але тут зі мною декілька українських сімей, які живуть більше 6 років.Вони всі поїхали в інші країни, та працювли з бухгалтерією та податками. Кажуть, що законодавство змінюється кожні два тижні, працювати важко. Польський лад наробив лиха:(((Сім'я в який ми орендуємо квартиру, платить кредит, який взяли на 25 років. Ще по тих цінах. Виглядає все дуже печально:(((Тому, треба дуже подумати, стосовно житла.
Loading...