solo8l, 06.03.2023 19:53
Теми класні були, ми теж любимо подорожувати. Але зараз війна, грошей менше, та і намагаємося волотерам перекинути побільше. Ми давно нікуди не їздили, то ковід, тепер війна. Але дитина росте, вже не пам'ятає багато чого. А ми з ним з 9 місяців їздили по Європі - Греція, Франція, Германія, Італія, Хорватія, Турція, Єгипет, Кіпр, Іспанія, Угорщина, Мальта, країни Балтії, Англія. Практично були в усіх країнах Європи, залишилось декілька ))) Їздили то на машині, то літаком. Добре що чоловік любить водити авто, ми навіть їздили на машині в Англію в поїзді під Ла-Маншем )))Роки три практично нікуди не їздили. То нарешті вирішили з'їздити до Парижу, були восени. Походили по всім знайомим місцям - Лувр, вежа, Єлисейські поля, Монмартр, Тріумфальна арка. А головне - були в Діснейленді. Дитина 12-річна була в захваті )), це ми їй якраз на день народження подарунок зробили. Ми там не були, то і для нас було цікаво. Я перший раз спробувала покататися на стрьомному атракціоні де крутить вниз головою, то думала все - там і дуба дам. Страшно було, перегрузки капець, нудило мене потім тиждень. Мої сміялися що в мене зламався вестибулярний апарат ))) Я зрозуміла що більше на таке не полізу ніколи. А там же ж було попередження що вагітним і тим у кого проблеми з седцем не можна, але французською. А у мене тиск високий, чого я туди поперлася, не знаю. Але стільки нових вражень, клас! Та і дитина хоч від вйни відволіклась, це добре.То хочу ще кудись поїхати, але подивимось як з грошима буде. Америка то мрія, але поки ні, то дорого занадто для нас.Це ще ми можемо разом з чоловіком їхати кудись, бо він іноземець. А багато чоловіків не можуть виїхати, то які подорожі. Чекаємо на перемогу, наближаємо як можемо. А великі подорожі будуть вже потім, надіюся.
Loading...