swanlena, 22.01.2021 23:56
Я готую банановий хліб за американським рецептом від подруги, він ще жодного разу не встиг охолонути, мої прямо гарячим з‘їдають ) Сама свіжі банани не їм, а у випічці абсолютно нормально.140 гр вершкового масла140 гр цукру140 гр борошна2 яйця7 гр розпушувача3 стиглих бананаІзюм (замочую в алкоголі на кілька годин)Розм‘якшене масло з цукром збиваю міксером, додаю яйця, потім борошно з розпушувачем. В збите тісто кладу 2 банана кубиками і знов збиваю. Третій банан кубиками вмішую в тісто лопаткою. Додаю ізюм, апельсинову цедру, корицю, ваніль, шоколадні краплі - за бажанням. Випікати 30 хв на 180 градусів в формі для довгого кексу.
Loading...