CatFix, 22.01.2021 19:56
Часто зміна кількості цукру цілковито змінювати смак і структуру виробів з тіста. Наприклад, у пісочному тісті пропорції цукру, борошна і жиру важливі. Що там казати... я намагалася до вівсяного печива додати менше цукру. Теж зовсім не те вже. Було смачне хрустке. Ну ось лише засолодке. З меншою кількістю цукру взагалі ніяке. Структура не та, як коржики якісь. :(Я завжди зменшуючи кількість цукру у кремі. Там, як правило, це досить безболісно. В кексах теж нормально. У мусах, морозиві. Коли готуючись домашнє морозиво, на півтора кг майже морозива додаю лише 120г цукру. Вистачає. А як ви робите без без цукру? Це ж тоді просто омлет білковий. Є такий спосіб приготування яєць. Коли білки до піни збиваються. Викладаються на танцю, далі до них викладають згори жовтні цілі - і до духовки.
Loading...