CatFix, 21.01.2021 21:45
Ну так, я теж дійшла приблизно того висновку:)). Більш того, я нарешті поборола у себе оце доїсти за дітьми, бо шкода продуктів і своїх зусиль. Навпаки почала викидати їжу. Можу навіть викинути щось не зіпсуте, але що їсти - жодної користі. Наприклад, на Гелоуїн придбали багато цукерок дітям давати чужим. Хороші цукерки (снікерси, твікси, кіткат, орео і так далі). Цього року дітей мало ходило через ковід. Багато цукерок у нас залишилося. Може, 1-1.5кг. То я просто взяла їх і викинула. Бо жодної користі то не несе. А навіщо шкодити собі лише через те, що "не викидати ж". Краще таки викинути, ніж собі шкодити. Краще недоїсти, ніж навпаки. А щодо білків, то зараз в холодильнику у мене їх десь 15, мабуть. Курд постійно готую лимонний. Чоловік обожнює. Але я поступово ті білки додаю до котлет замість цілих яєць. До омлетів додаю. Тобто, декілька цілих яєць, решта - білки. Сирник "холодний" з желатином і галареткою роблю на бісквіті з білків. То якось використаю. :)) і жодного безе. Бо там шалена кількість цукру. Туди ж зефір, пташине молоко, де використовується незначна кількість білків і сила-силенна цукру. Взагалі, коли вирішую, чи пекти щось, особливо за новим переписом, я роблю таку "мотиваційну" річ: визначаю загальну кількість цукру за переписом, беру прозору (це важливо для сприйняття!) миску, ставлю на вагу, наповнюю відповідною кількістю цукру і, подивившись на це, вже приймаю рішення - пекти чи ні:))). Ось Наполеон тут має добрі позиції акурат зі своєю єдиною склянкою цукру на весь торт. Бо тісто ж несолодке. Ну і медівник Рудько зі сметаною з символічною кількістю цукру теж мій фаворит. І сирник з яблуками.
Loading...