CatFix, 21.01.2021 00:37
Так, це смачно! Я так само майже роблю. І пропорції аналогічні. Як і ви, 1 склянку цукру додаю. Єдине - масло м'яке додаю вже до гарячого готового крему, коли його вимкну. Масло встигає розійтися. І ще іноді додаю самі жовтки, а не цілі яйця. Тоді крем смачніший і структура гарніша. Але в цьому випадку виникає ця довічна проблема, куди подіти таку купу білків. :)))А ще збираю торт у cake collar. Такий комірець для мусових тортів. Тоді крем не витікає. Поглинається як слід. І торт теж гарніший і охайніший виходить. І я крем зважую, визначаюся, скільки треба грамів на одну паляницю. Тоді на вагу ставлю тарілку з комірцем і викладаю паляничку, далі - належну кількість крему, контролюючи вагу, знову паляничку і так далі. Тоді торт рівномірно просочений. Не знаю, чого я раніше так не робила. Це ж і набагато легше, ніж гадати, як розподілити крем, щоб вистачило. Щодо тіста, то коли ліньки готувати справжнє листкове тісто, то роблю "швидке листкове". За принципом як на кіш або галету: подрібнити на крихту масло заморожене з борошном. Додати яке і крижані воду з оцтом. Швидко зібрати тісто до купи. Досить нормально виходить. З того ж тіста готую кубете і пиріжки (з м'ясом, вийняти, яблуками і так далі).
Loading...