laska_7, 20.01.2021 15:52
) 1 літр молока + 1 п. масла ставите на плиту грітися. Тим часом 6 яєць + дрібка солі + 1-2 ст цукру (я беру один стакан, люблю не дуже солодкий наполеон) + якісний ванілін + 3 ст. л. муки. Яйця з додатками збиваєте (не в піну!), можна навіть виделкою, щоб точно не переборщити В гаряче молоко (не в кип'ячене) потихеньку додаєте яєчну масу і весь час перемішуєте. Не перестаєте мішати весь час, поки крем почне густіти і закипати. 1 хв буквально булькає і забирайте з вогню!Крем відразу гарячим заливайте на коржі щедро, поки будете формувати торт крем загусне остаточно і з боків і на верх будете викладати густий крем) Торт не ставити в холодильник години 3 точно, а потім на ніч в холодильник і наступного дня він готовийКоржі беру готові "Мерсі". Цей заварний крем можна робити з лимонною цедрою, шоколадом, апельсином тощо. Ідеальний як на мене)
Loading...