Byaka, 15.01.2021 04:32
Я купую і смажу собі міні-суджук (мусульманська кухня),ковбаски люблю такі зверху запліснявілі (фр. або іспанські, ще з горішками дуже смачні), ще гостру нарізку собі купую Калабрез дуже гостра називається.Варену ковбасу Мортадель з фісташками й салом. Креветки смажу по тайські (дуже гострі з часником),Том-ям суп собі варю (швидко) або місо-суп.Купую готові суші. І готові індійскі страви. Супи, овочеву самосу, коржі з часником, і намазку з баклажанів. Решта - опціонально.Самоса дуже рідко трапляється смачна. Важливо, щоб свіжа. Морожена й смажена - геть не те.Лобтера ще люблю заточити, і раки - також, червону ікру. Це все - те що зрідка, бо дорого.Черешні обожнюю, зараз правда ціни космічні.Персики смачні.Головне, всім сказати, що то - мамине, щоб не чіпали. :)
Loading...