Екзистенція, 02.01.2021 18:00
це 'моя' страва, піарю її тут регулярноПриємно, що пам'ятаєте і хочете приготувати)Маленьку голівку цілою, крупну - порубайте на половину, величезну - на четвертаки. Замотайте у фольгу, покладіть на бляшку та й печіть - ото й всієї премудрості) Я інколи підливаю води трохи, щоб не горіло - бо капуста почне карамелізуватися, і неминуче потече сік. Головне запастися терпінням - щоб капуста стала карамельно-золотистого кольору, то година добра має пройти, а то й півтори-дві, залежить від духовки.Смакувати з сіллю-часничком, свіжозмеленим перцем і духмяною олійкою, у нас на Поліссі це - лляна або конопляна. Смачного!)
Loading...