Агриппина, 20.12.2020 12:52
Прочитала прекрасну книгу Надежди і Майї Улановських, "История одной семьи".Надежда (Естер) Улановська, це мама, а Майя - її дочка. вони разом написали книгу про своє життя до революції, після революції, під час війни і т.д.Вони з України, але відчували себе єврейками. Дуже цікаве життя, революція, робота за кордоном, багато про політику, про сталінські часи. написано дуже якісно. гаряче рекомендую.я взагалі люблю книжки про сталінські часи, бо вони життєстверджувальні. люди через таке пройшли і вистояли, а я тут через фігню переживаю. дуже допомагає. ось мій список:1. Татьяна Окунская "Татьянин день" (автор актриса)2. Евгения Гинзбург "Крутой маршрут" (всі мабуть, читали)3. Тамара Петкевич "Жизнь сапожок непарный"4. "Мадонна с пайковым хлебом"5. Николай Никулин "Воспоминания о войне" (це важка книга, але розказує правду про війну)6. Николай Кузнецов "Бабин Яр" (чудова книга, про Київ)і ще я читала дуже цікавий щоденник на сайті Prozhito.org, але забула авторку, може, знайду, тоді напишу.там взагалі повно щоденників найрізноманітніших людей з України, Росії, Бєларусі, починаючи від царських осіб, закінчуючи селянами.
Loading...