Кіт да Вінчі, 16.10.2019 16:23
у мене все швидко має бути та ліниво одночасно:) тому майже все запікається у духовці, але я і готую на день-два-птиця у різних маринадах, в кінці під гриль-буженина/рулети/книжки (фольга/пакети) до того всього салат чи свіжі овочі і всеабо тушкується (у власному соці, гуляш/папрікаш)досить часто птиця у підливі (вже розповідала, здається, на деко фольга, шматки птиці, відразу під гриль (для скоринки) і так швидше ніж обсмажувати на пательні, потім у посуд, де буде мліти і вже за бажанням - цибуля/гриби/часник/трави/нічого, тільки обов'язково домашня сметана/вершки, тоді з тією підливкою можна зїсти все)з нажористих ще гороховий, солянка, суп-рагубограч, чанахи, димляма (для тебе те, що потрібно;)у мене з перших страв або борщ (по святам, бгг) бульйон варю з домашньої птиці, якщо є, або індичка, потім використовую за потребою (суп на раз) зі старих лінивих форумських рецептів нагадаю про "жаркое любовницы" та картоплю з м'ясом по-грецькідуже рідко щось смажу, хіба що коропа чи амура, відбівні, котлети забула, коли були, про голубці взагалі мовчунавіть паштет, як вже дуже закортить, роблю той, що запікається) вжих блендером і в духовку
Loading...