laska_7, 15.10.2019 19:29
Тушкуєте яблука на маслі (цукор за смаком+кориця).Готові тушковані яблука розкладаєте на тонкий бездріжджовий лаваш, закручуєте, змазуєте жовтком і духовку 180"/20 хвилин. Все) В принципі начинка може бути і з вишнею і з грушами і навіть мандарини додавала) Щодо пасти, то вдома є завжди банка томатів у власному соку для соусу) На сковорідку оливкову олію + будь-яке м"ясо шматочками (чи колбаски, чи бекон). Підсмажили і помідори туди+ приправи за смаком. Паста аль денте і в соус її! Також: вершки+гриби, вершки+броколі, вершки+риба, сухарі+часник+анчоуси. Варіантів маса! "А ты готовить то умеешь?- я вкусно режу колбасу!"
Loading...