Щаслива, 07.10.2019 20:35
винайшла недавно таке рагу:на дно мультиварки ріжемо довгими шматочками цибулину, смажимо до прозоростіпоки цибуля смажиться - нарізаємо кубиками 1-1,5 см баклажан (я б нарізала і цукіні, і, можливо, не кубиками, а паличками, але мої принць кабачки не люблять, а овочі, нарізані крупно, можуть відсунути й не їсти)туди ж - дрібно нарізаний кубіком корінь селеритуди ж - нарізаний соломкою солодкий перецья б поклала і моркву, і чорний перець горошок, і лавровий лист (спецій мені поки що не можна, а моркву мої принць не їдять)поки баклажани вбирають олію і робляться м'якими - ріжемо м'ясо (у мене був гуляш з індичої ноги, грудка мені сухувата й неінтєрєсна), вкидаємо в мультюпереводимо мультю на режим тушіннячистимо картоплю, ріжемо крупними скибкамиколи м'ясо поміняло колір - кладемо картоплю зверху, солимо, заливаємо водою, щоб покрила картоплюв принципі, воно б і без води приготувалося, але так вийшло в такій класній юшці, що можна було їсти з піалки виделкою і ложкою, я з'їла дві порції
Loading...