Екзистенція, 03.10.2019 16:02
боже, це ж моя тема))так набридла кухня, просто ппцособливо на контрасті з частими відрядженнями, в яких ти просто спускаєшся на сніданок(тм), а не гойцаєш вся в милі півтори години, бо "мама, а млинці!?"борщ, дасочевичний пілав з гарбузомособукко, качіаторрезапікаю бакли й перці тоннами, знешкурюю-січу, заправляю і в холодильнику стоїть така а-ля ікра довгенько. Хоч - як закусь, хоч - як гарнірнагетси курячі тут навчилась, заходять добре, ділов на 5 мінут рівнораби (копірайт Лариси)) чистять і ріжуть всі овочі, які є в хаті + мясо(без теж норм) або гриби + олія, сіль і спеції = на велике деко і в духовку або під гриль. Дня на 2-3 хватає, воно тіпа рагу, але кожен шматочок окремо запечений.а загалом пічалько) дитина вже сухими пластівцями снідає й не бурчить, позоррріщє))
Loading...