laska_7, 20.07.2019 21:34
Варення з гарбуза та абрикос (попередньо морозимо в сезон)Гарбуз потрібен помаранчевого кольору і запашний. Почистити, порізати кубиками невеличкими (1 см приблизно). Десь так 1,5 кг гарбуза різаного і стільки ж морожених половинками абрикос + 1 кг цукру (можна й більше, все залежить від гарбуза) +0,5 ч.л лимон.кислоти.В кастрюлю на вогонь морожені абрикоси (не розморожую попередньо), як трохи розтанули і підігрілися додаємо гарбуз і цукор, можна кинути пару зірочок бадьяну. Варю хв 20 помішуючи на повільному вогні. Потім лимонну кислоту і ще 5 хв."А ты готовить то умеешь?- я вкусно режу колбасу!"
Loading...