laska_7, 19.07.2019 11:02
Гарбуз потрібен помаранчевого кольору і запашний. Почистити, порізати кубиками невеличкими (1 см приблизно). Десь так 1,5 кг гарбуза різаного і стільки ж морожених половинками абрикос + 1 кг цукру (можна й більше, все залежить від гарбуза) +0,5 ч.л лимон.кислоти.В кастрюлю на вогонь морожені абрикоси (не розморожую попередньо), як трохи розтанули і підігрілися додаємо гарбуз і цукор, можна кинути пару зірочок бадьяну. Варю хв 20 помішуючи на повільному вогні. Потім лимонну кислоту і ще 5 хв.Гарбуз залишається ціленькими шматочками, а абрикоси стають однорідним варенням. Хто вперше пробує, то гарбуз ніколи не вгадує у складі) "А ты готовить то умеешь?- я вкусно режу колбасу!"
Loading...