Кіт да Вінчі, 24.05.2019 09:01
червону рибу купую в основному на гравлакс+під настрій та акції купую стейки, гриль+грибний соус, але дуже рідкоя по білій рибі - річкова форель, сібаси-доради, просто гріль/запікаюосінь-зима купую стейки білого амура та сазанз простого - молоденький хекнайчастіше просто обсмажую, без реверансівще норвезький оселедець мастхев)) розпробувала сім'я, тепер чоловік часто як не в Егерзунд, так в Флагмані зарулює (це той, хто років з 30 того оселедця не їв)скумбрію запікаю дуже рідко, попередньо потрібно замаринувати, тоді не буде такого запахукотлети рибні люблю, але вже навіть не пам'ятаю коли робилаз простого - котлети рублені, можна міксувати білу/червону рибу
Loading...