Чукотка, 22.05.2019 11:34
зазвичай беру крупного, в ньому легше відділити кісткиріжу кружечками, солю, обвалюю в борошні і на сковородку. А недавно пробувала так: розділила на філе, вибрала реберні кістки, надрізала сіткою до шкіри. Філе обваляла в суміші крохмалю і борошна. Обсмажила, до нього можна гостро-солодкий соус. Ось рецепт:https://www.gastronom.ru/recipe/8291/shishka-iz-karpaПро дорадо: коли будете патрати, обережно, у них дуже крихкий жовчний міхур. Якщо все-таки розлили, намажте там лимоном і насипте солі. Потім попробуйте. Якщо гірчить, краще акуратно вирізати ту ділянку. І лимона їй у пузо, коли в духовку ставитимете :)Ой, захотілося коропця :)))Pain is inevitable, suffering is optional. Без паніки! Не всеремося!Женщина считается интеллигентным существом (с) Аноним
Loading...