CatFix, 15.12.2018 23:11
У мене навпаки. Щось я постійно експериментувала і все незвичне готувала, а зараз захотілося простого і звичного. То сьогодні вперше місяців за 8 приготувала борщ український, їла його і на обід, і на вечерю:))), і торт нещодавно зробила такий традиційний, не мусовий чи щось хитре зі страшною назвою, а банальний Наполеон:))), і такий він мені смачний, особливо на третій день. Я роблю з домашнього листкового тіста, смакота. І ще останній рік взагалі відвернуло мене від спецій, лише сіль-перець і все. Хочеться більше запах і смак самих продуктів відчувати. А раніше любила різні травки, скільки у мене їх....Може, це я просто за батьками і домом сумую і тому так - хто його знає...
Loading...