CatFix, 29.10.2018 22:50
Ну не дуже щось оригінальне, але ось що помітила. Коли готую щось їсти і якийсь з компонентів в обмеженій кількості, то з вирогідністю 100 відсотків, так, саме 100, його мені акурат вистачить. Тобто якщо останній пакет борошна в будинку і неповний, і мені на печиво треба 135г, то акурат стільки буде. Якщо треба буде 220 сметани, то теж в 450 г пачці саме стільки залишиться. Якщо треба 60г шоколаду, то стільки ваги і покажуть , коли зважу рештки шоколаду! Не знаю, як це працює, але я просто настільки до цього звикла, що просто вже знаю, що так воно буде. Ще часто ввечері перед сном про щось думаю, якесь питання маю, думаю, треба б вранці запитати чоловіка. Ми зараз окремо спимо, бо мені з немовлям комфортніше самій у великому ліжку. Так ось вранці сьогодні в черговий раз чоловік почав давати відповідь на моє нічне питання, яке я не висловлювала йому і взагалі воно не стосується обговорюваних з ним тем. Каже, що випадково наштовхнувся на цікаву статтю і ось там прочитав, що... Але ми з чоловіком часто читаємо думки одне одного чи можемо авансом виконати те, про що б хотіла попросити інша половина. Може бути таке, що я беру чомусь телефон і в ту саму хвилину він телефонує, чи я відчиняю двері, а він акурат за ними вже стоїть , і це нетипова година повернення. Мабуть, 15 років у шлюбі таки роблять подружжя єдиним цілим:).
Loading...