Lego, 16.10.2018 13:21
Шось у нас капуста не в почьоті, а зара саме сезон))) Пелюстка:Капусту ріжемо четвертинками або дрібнішими шматками. Головне, щоб не розсипалась.У 10 л відерце складаємо максимально щільно капусту, перекладаючи її пластинками буряка, моркви та зубчиками часнику. Заливаємо маринадом. Ставимо у прохолодне місце на зберігання. Тепер про пропорціїї і маринад: на 6 кіло капусти берем по 1 кг буряка і моркви, 3-4 гарних головки часнику.Маринад: 3 л води+1 стак.солі (я люблю солонішу, в рецепті було менше, 2/3 стакана) + 1 стак. цукру + 1 стак. олії + 3-4 лавр.листки, 6-8 горошин духм*яного перцю - закип*ятити. Остудити. Додати 1 стак. оцту. Залити капусту.Якщо зо дві доби потримати у теплі, то вона готова для споживання одразу. Якщо одразу знести у погріб, то готова буде тижні через два.Четвертинки легко ріжуться зручними шматочками. Смачно і ненапряжно.
Loading...