Щаслива, 08.09.2018 18:20
Я думала, тема про борщ з рибою (бо й такий, виявляєттся, буває)Написати свій варіант?Теж не варю на бульйонах, фасоля - опціонально (якщо є - варіть окремо)ОтжеСтавимо кипіти воду. Кидаємо в окріп лавровий листБерем буряк, половину ріжемо соломкою і кидаємо в киплячу воду. Інша половинка почекаєПоки вариться буряк - чистимо картоплю, нарізаємо. Кидаємо в киплячу червону від буряка воду.Можна додати корінь селери чи пастернакаПоки вариться картопля - ріжемо капусту, додаємо в каструлюЯкщо була зварена квасоля - туди ж ііЯкщо любите болгарський перець - саме час його накришити в каструлюСтавимо пательню, я беру соняшникову олію, але хтось любить на смальці чи й салі - справа смакуКришимо цибулину, пасеруємоТремо моркву і оту другу половинку буряка (я тру на дрібну тертку), додаємо в спасеровану цибулюКоли все змішається і всі овочі протушаться - додаємо свіжі терті помідори (1-2) або томатну пасту.Готову зажарку вливаємо в борщ на тому етапі, коли картопля і капуста доварені до потрібного вам стануПоки закипає - кришимо зелень, насипаємо в каструлюСметану можна додавати в каструлю, щоб перекипіла, а можна в тарілки. А можна й без неі)Деякі ще гриби в борщ додають)
Loading...