Екзистенція, 08.09.2018 15:24
зараз скажу крамолу)я борщ з помідорами (томатом, томат-пастою) вперше у житті скуштувала у свої 17, коли приїхала до Києва вчитися, у рамках міжкультурного обміну досвідом на кухні гуртожитка №6))))ні моя бабуся, ні мама, ні тітки-сестри такого не готували й не куштували, поки я не навчила) ми закислювали борщ сирівцем або оцтом, якщо квас не встигли зробити - і не можу сказати, що ТОЙ борщ був гірший, ніж ЦЕЙ)фішка у тому, що автентичний борщ мав кисло-солодкий смак: кислий від квасу (щавлю, як варіант влітку) та солодкий від природніх цукрів овочів. Тепер це можна виправити лимонкою або помідорами + півложечки цукру, як варіант, якщо буряк старий або сорт невдалий. Не партеся, на вашій кухні не буде поліції расової чистоти борщу, ніхто не дізнається, що ви трохи читернули))Іноді я просто думаю - а що сталося з усіма тими людьми, які скористалися моїми порадами!?
Loading...