Gesundheit!, 02.09.2018 18:16
ні. навіщо? воно дуже соковите виходитькупила свіже, нарізала порційно, замаринуваламожна в різне, можна в одне й те саме трохи потримала - з годинку на століприліпила папірець з назвою, й в морозилкучасу економиться купая курку, наприклад зразу в рукаві мариную й заморожуюпотім лиш на деко та у духовкуняма виходить, повірте)поки воно печеться - сто разів можна помити картоплю та теж закинути у духовкуабо кашу гречану чи булгурнарізати овочівя навіть шматочками на "жаркое" морожу мнясо - солю, перчу, й в морозилкупотім смажу на великому вогні - чудово обсмажуєтьсяоднією рукою мішаю, другою швиденько ламаю сухі білі гриби, бігом туди накидала, окропом залила, накрила кришкою - й воно собі тушкуєтьсяя не замочую гриби, мені лінь))))
Loading...