CatFix, 29.08.2018 01:06
Ну і ще останнім часом добре йдуть курячі чи індичі котлети з кавалків м‘яса, не фаршу. перепис, мабуть, не потрібний, відома страва, але таки надам:). 1. 500-600г Куряче чи індиче філе. порізати дрібненько (десь 1-1.5 бік кубика)2. Подрібнити 2-3 цибулини3. Додати 2 яйка, 3-4 столових ложки сметани, сіль, перець, мускатний горіх. Перемішати4. Поставити на 30-60 хвилин до холодильнику5. Додати 3 столових ложки борошна, перемішати6. Столовою ложкою викладати на пательню а-ля оладки, смажити з двох боків.Додати до пательні з котлетами трохи води і лаврове листя (чи бульон овочевий), потушкувати хвилин 10. Син лише такі їсть , він взагалі практично веган, то це успіх:)))Такі котлети добре і на пікнік холодними, і робити з них сендвіч, наприклад, і гарячими до гарніру якогось
Loading...