CatFix, 29.08.2018 00:56
А я нагадаю за рибу з овочами. Я її завжди їм холодною, тому для мене це здебільшого літня страва. Чомусь моя мама робила її дуже складно: обсмажити рибу, потім приготувати смажену цибулю з морквою і томатом, потім ще рибу у цьому тушкувала додатково. Скільки зусиль і часу!Як роблю зараз я (мабуть, багато хто, насправді ):1. Рибу закинути в пароварку. 2.Поки вона готується, на пательні обсмажити подрібнені моркву і цибулю, додати порізані помідори свіжі або з пушки консервовані з соком, лаврове листя, горіх мускатний, сіль, перець, трохи потушкувати. 3. Залити рибу томатним соусом пошарово (шар соусу, шар риби, знову соус і так далі), що приготували вище, поставити до холодильнику. Все.
Loading...