Щаслива, 18.08.2018 01:11
Баклажанна ікраПечемо цілими в духовці баклажани і червоні болг. перціВ баклажанах можна зробити надріз чи ткнути виделкоюПропорція - я беру 1:1 по кількості (один баклажан - один перець), але хто як любить. Можна перців і меншеКоли спечеться і вистигне (можна ставити баклажани під гніт, щоб рідина стекла), зняти з усіх овочів шкуру, вичистити перці від насіння, все нарізати на дошці мілкими кубиками і потім взагалі порубати в кашуНатерти свіжі червоні помідори (я беру на 2 баклажани і 2 перці 1 крупний помідор або дві «сливки»)Все перемішатисіль, перець за бажаннямЯкщо їсти свіжою - додати душений часник, Якщо стерилізувати - я роблю без часнику, краще взимку додати свіжого. Хай воно покипить хвилин 15, в стерильні банки його і потім хай ще постерилізується в банках хвилин 20-25. Я лодаю ще на кожну півлітрову банку чайну лодечку оцту. Потім закрутити і перевернутиНасправді це робиться швидше, ніж пишеться: все печеться цілим, а печене чиститься і ріжеться одним махом
Loading...