Кіт да Вінчі, 26.06.2018 15:15
в мене печеня (жаркое) - в розділі святкових особливо якщо порційно в горщиках (але мультя для ефекту "як з печі" теж годиться)і теж обсмажую майже все і окремо (перевірено - набагато смачніше)(а я ненавиджу смажити особливо на маслі)тому невеликий лайфхак - м'ясо на сухій сковорідці обсмажую,а картоплю трохи змастити маслом, викласти на противінь - і під грильна маслі тільки цибулю, морквупродовжуючи розмову про схожі страви (м'ясо, птиця+овочі, але без обсмаження, великі шматки: димляма, картопля по-грецькі (картопля, м'ясо, часник, вершкове масло)по-єврейські (тушковане у цибулі), "лінива" курка - це назва страви якщо що)) ще досить ліниві страви - оссобуко, качіатторелібже, чахохбілі (підгрилити, а не обсмажувати для швидкості)
Loading...