Екзистенція, 26.06.2018 14:56
тут же на форумі й навчили менезнати б кому - до землі поклонилася)усі овочі, що є в хаті, крупно порубати, якщо є молодий часник - його не жаліти, цибуля, кабачки, картопля, капуста, морква, перець, цвітна капуста чи броколі - що завгодно у яких завгодно пропорціяхпосолити, насипати карі, полити олівоїл і вивалити на деко, встелене пергаментом. Я навіть не заморочуюсь його одразу перемішувати) пекти на максимумі вогню - поки печеться, двічі чи тричі перемішую і нормвсьо, на два-три дні жеридла в хаті валом - хто хоче їсть з густим йогуртом, хто хоче - з яєшнею, а хто й буженини шмат собі вріже. З холодильника воно ще й смачніше, в жару - просто клад, і їдять навіть ті, хто од самого слова кабачки падав у обморок раніше, муахаха
Loading...