Щаслива, 23.06.2018 17:37
Бульйони варю в мультиварці, чисті, як сльоза. Не зливаю. Кладу щразу моркву, цибулю, перець, лавр, потім виловлюю все разом з шумом (бульйон прозорий)Овочі на вінегрет можна теж або варити в мульті, або пекти в духовці чи мікрохвильовці (таймер не дасть згоріти, ви вільні)Каша, плов - мультя (на закладку плову іде 15 звилин включно з нарізанням і обсмажуванням цибулі, моркви і м‘яса)М’ясо, риба - Запікання в рукаві (5 хвилин на помити і обмазати приправами, загорнути у фольгу і забути до сигналу таймера)Форель (і будь-яка інша порційна риба чи шматки) смажиться, поки ріжеться салатОсь недавно закинула макарони, паралельно зробила такий собі рататуй чи соте з цукіні, баклажану і помідорів та зробила грецький салат. Поки кипіла вода на макарони та варилися макарони - паралельно все встиглося. Півгодини. Я нагодувала себе і ще одну людину, в мене лишилась купа соте, я його заморозила. І максрони лишились.Яєшня і омлет - нє фіг дєлать, люблю з помідорами і зеленнюВранці ім творог або яєшню, це взагалі не рахується за витрату часуЧервоний борщ варю без м‘яса (не люблю) і квасолі (або варю іі окремо і потім додаю в каструлю, бо інакше довго). Борщ вариться хвилин 40 (одне закинула - друге нарізала, закинула - третє нарізала, закинула - паралельно поставила сковорідку, нарізала цибулю тощо)Не готую вареників, голубців тощо, бо не маю часу
Loading...