Кіт да Вінчі, 22.06.2018 09:18
відносно бульйонів, я не зливаю першу воду, в мене така технологія:- перед варкою м'ясо/птицю (бажано домашні або фермерські, ще гарний з індичих крил) заливаю холодною водою і декілька разів міняю воду - варю на тихому вогні, концентрований, тобто "заварки" не жаліти+корінці всі, шум знімаю ретельно- після того як готовий, даю добу постояти в холодильнику, і знімаю весь жир (якщо він є,звичайно)- відливаю порційно (суп варю на 1 раз, виключення - борщі, солянки)найчастіше в нас на основі такого бульйону - домашня лапша (або кулінаріум), або суп з паутинкою/орзо(якщо в сім'ї прийнято - то ще + картопля, морква)при подачі - половинка яйця, зелень- овочеві (заморозка, зелений горошок) супи- гречанийдопоки бульйон закіпає - є час на підготовку овочів, на вечерю мінімум часу якщо натхнення немає або багато зварила - морожу, потім і на соус згодиться, і на суп в мульті теж непоганий виходить, але так само даю час на відстоятися гарна тема, шкода часу обмаль) я люблю готувати, але швидких рецептів використовую багато
Loading...