Агриппина, 21.06.2018 11:47
я все роблю ефективно. дивіться:1) беру гусятницю, закидаю м'ясо. да, треба порізати. головне - гострий ніж. також я зрозуміла, що треба брати найкраще м'ясо, його простіше різати, а 20 грн туди-сюди ролі не грають.2) ріжу цибулю, закидаю3) тру моркву, закидаю4) чищу картоплю, закидаю, заливаю водою5) кладу різні овочі - кабачок, капусту, взимку квашену капусту, цвітну капусту, горох, все, що є.да, трохи морочливо, не на кожен день, але ж можна великий об'єм наготувати. із брудного посуду - одна гусятниця. і на роботу брати зручно, якщо треба.оце думаю купити казан, щоб іще більший об'єм виходив.
Loading...