Іванівна, 21.06.2018 11:38
Навчилася робити всього трохи більше. Частину зараз готую, частину у морозилку, як напівфабрикат. Котлети, відбивні, налисники різні, голубці... Навіть брауні квадратами у плівці і тірамісу у порційних одноразових мисочках морозила. Дуже часто виручає. На вечерю в нас зараз популярний салат зелень, обсмажені шматочки замаринованого курячого філе, помідори, яйця, сухарики, пармезан. Заправити рідиною після обсмаженні філе, оливкова олія, лимон, сіль, перець. Повноцінна вечеря у одній страві.В мульті плов сподобався з пропареного рису. Обсмажила там же, закинула все інше і відпочиваєш.Заготовки на піцу вічі маю у морозилці. Помідор для соусі, якесь м'яско і твердий сир в холодильнику завжди знайдуться.
Loading...