кротиха, 06.06.2018 07:36
Marmellata di peperoncino (от Аделин)Взяли яблука і солодкий перець (червону паприку) в рівних пропорціях, почистили, порізали крупно і склалали в кастрюлю. Десь по півтора кіло кожного вже чищеного.Взяли гумові рукавички і гіркий перець чілі. Грам 150 (15-18 штук). Почистили, порізали крупно і тоже в кастрюлю.Засипати це діло цукром також півтора кіло. Перемішати і поставити на ніч. Кастрюлю можна насипати по вінця, воно за ніч пустить сік і всядеться. Як раз буде нормально.На другий день довести до кипіння, зменшити вогонь і варити хвилин 40. Дістати блендер, блендернути до однорідної маси. Кинути зірочку бадьяна, пару горошин піменту і влити 60 мл винного оцту. Перемішати, ще трохи поварити, помішуючи, і зняти з плити. Можна попробувати на смак і додати ще трохи оцту.На третій день довести до кипіння (помішуючи), виловити спеції, розлити по стерильним банкам і закатати (або закрутити). Ми берем маленькі баночки грам на 200-250.Подавати до мняса, сиру, риби, підошви. Не дякуйте. Дуже проста і надійна штука, дивно, що малопоширена. Ну, або гугліть Marmellata di peperoncino"...тихо ползи, улитка, по склону Фудзиямы, вверх, до самых высот..." Басёползу и тут
Loading...